Spuiterij

Home » Services » Spuiterij

Autoschade herstel te Wierik beschikt over een moderne spuitcabine. Aan de hand van de kleurcode in uw auto wordt de juiste kleur bepaald. De verf wordt vervolgens gemaakt met onze eigen verfmengmachine van Standox. Wanneer de bijpassende kleur niet overeenkomt met de kleur van de lak, dan kunnen wij de kleur inmeten. Hiermee voorkomen wij dat er kleurverschil optreedt.

Mogelijkheden

Naast het spuiten van uw auto is het ook mogelijk om uw velgen te laten spuiten. Hierbij kunnen wij in de meeste gevallen alle soorten lichte schade (stoeprandschade, steenslag, etc.) aan uw velgen herstellen. In de meeste gevallen is het niet nodig om de band te verwijderen. Om kleurverschil te voorkomen adviseren wij om alle vier de velgen te laten spuiten. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Standox autoreparatielakken

Standox geldt op dit moment als een van de toonaangevende fabrikanten van autoreparatielakken. Standox heeft haar blik op de toekomst, met hoogwaardige laksystemen en deskundig advies in meer dan 80 landen. Standox wordt met trots geproduceerd in Wuppertal, Duitsland. Doordat autoschade herstel te Wierik met Standox werkt kunnen wij vertrouwen op uitstekende productsystemen, technische ondersteuning en business consultancy. Standox wordt aanbevolen door alle belangrijke autofabrikanten en helpt schadeherstelbedrijven keer op keer perfecte resultaten te behalen.