Onderhoud

Home » Services » Onderhoud

U kunt bij autoschade herstel te Wierik terecht voor onderhoud aan uw auto. Zo kunnen bijvoorbeeld reparaties voorafgaand aan een APK keuring bij ons in de werkplaats uitgevoerd worden. U kunt hierbij denken aan het monteren van nieuwe banden, remblokken, remschijven en schokbrekers. Daarnaast voeren wij ook reparaties uit aan de verlichting en elektronica van uw auto.

Mogelijkheden

Wij beschikken over een werkplaats met autobruggen. Hierdoor zijn wij in staat om zowel (plaatwerk) reparatie als onderhoud in eigen beheer uit te voeren. Wilt u onderhoud of een reparatie laten uitvoeren aan uw auto, neem dan contact met ons op. Wij schikken ons geheel naar uw agenda, ook als uw voorkeur voor een afspraak naar het weekend uitgaat.

Samenwerking met EPSStore

U kunt bij Autoschade herstel te Wierik ook terecht voor de inbouw van installaties, zoals een carkit voor uw mobiele telefoon, audio installaties, dvd-schermen, achteruitrijcamera’s, parkeersensoren en nog veel meer gadgets voor in de auto. Ook voor de aanschaf en montage van nieuwe banden en velgen kunt u bij ons terecht. Deze werkzaamheden voeren wij uit in samenwerking met Electronic Parts en Solutions Store (EPSStore), welke naast ons bedrijfspand is gevestigd. De werkplaats van EPSStore biedt ruimte aan 4 auto’s en daarnaast is de ruimte tevens geschikt voor campers en vrachtwagens. Met meer dan 20 jaar ervaring in deze branche streeft EPSStore naar perfectie zodat u jarenlang en storingsvrij van de ingebouwde installatie(s) kunt genieten.