Autoschade, wat nu?

Home » Autoschade, wat nu?

U heeft autoschade. Wat nu? Wat moet u regelen? Bij wie moet u zijn en wat moet u doen met de schadeauto? Hieronder vind u alle informatie voor een goede afwikkeling van de schade.

Stap 1 Schadeformulier invullen

Omschrijf in overleg met de tegenpartij volledig de situatie van de aanrijding en de schade. U gebruikt hiervoor het Europees Schadeformulier. Maak een situatieschets en let erop dat u beiden het formulier ondertekent. Wij adviseren u om altijd de politie in te schakelen. Maak indien mogelijk foto’s van de schade aan uw auto. Noteer de naam- en adresgegevens van eventuele getuigen.

Stap 2 Melden schade bij autoschade herstel te Wierik

Meld uw schade bij ons. In overleg met u zullen wij een afspraak maken om de omvang van de schade te inventariseren. Na de expertise ontvangt u van ons een bericht over de hoogte van het schadebedrag en een tijdstip waarop het schadeherstel uitgevoerd kan worden.

Stap 3 Melden schade bij uw verzekeringsmaatschappij

Afhankelijk van of u de auto privé bezit of geleased hebt neemt u contact op met uw verzekerings- of leasemaatschappij en geeft u uw schade door. Ook is het mogelijk dat wij voor u de afhandeling met de verzekering verzorgen.

Waarom uw schade laten herstellen bij autoschade herstel te Wierik?

  • Gemak, alles soepel geregeld ook met de verzekering
  • Veilig en vakkundig schadeherstel
  • Garantie op schadeherstel
  • Scherpe prijs

Online schadeformulier

[contact-form-7 id=”3136″ title=”Schademelding”]